ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ( ΔΗΚΑΔΙΜΕ) Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους αγώνα Αλληλεγγύης προς ευπαθείς συμπολίτες λόγω της αναπάντεχης καταστροφικής συγκυρίας που μαστίζει όλο τον πλανήτη και συνάμα τον εορτασμό των Άγιων ημερών του Πάσχα, θεωρεί ότι είναι υποχρέωση της να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συν στρατεύθηκαν με απαράμιλλο ψυχικό δόσιμο και κόπο, στην προσπάθειά να απαλύνουμε τις δυσκολίες, να δώσουμε μια ακτίνα φωτός στην μοναξιά και την απομόνωση και να νιώσουν στην ψυχή τους το νόημα της ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: Ευχαριστηρια για τον Αγώνα Αλληλεγγύης

Related articles

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ.

Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ ενημερώνει τους πολίτες  για την Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στα Διατηρητέα Κτίρια της κεντρικής πλατείας Ψαχνών από 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2022. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΨΑΧΝΩΝ.

Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ΚΑΠΗ ΨΑΧΝΩΝ σε συνεργασία με τον Πανοσιολογιότατο Ιεροκήρυκα και Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Καραμούζη, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΨΑΧΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.