ΔΙΠΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Διπλή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18/10/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών.

  1. BAZAAR για οικονομική στήριξη στο μικρό Παναγιώτη που δίνει μάχη  να κρατηθεί στη ζωή. Πάσχει από μία σπάνια νόσος,  τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 και χρειάζεται την βοήθειά μας προκειμένου να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για να του χορηγηθεί το γονιδιακό φάρμακο ZOLGENSMA. “ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΡΑΦΑΗΛ.

 

2) Εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά και συγκεκριμένα στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του τόπου μας ευχόμενη το ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με έμπρακτη αγάπη, σκοπός της εκδήλωσης θα είναι η συγκέντρωση Σχολικών ειδών για να καλύψουμε έστω και στο ελάχιστο την αδυναμία πολλών οικογενειών που δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν οικονομικά για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών ειδών των παιδιών τους,  «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ  ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ» 

 

Related articles

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ο σύλλογος ΙΠΠΟΒΟΤΕΣ Α.Π.ΦΥ., η  Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αθηνών και η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ. του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων,  συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΙΛΙΑΔΟΥ.

Συνέντευξη της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ  στο ραδιόφωνο του ΕΛΛΑΔΑ 24 σχετικά με την τουριστική ανάδειξη του τόπου μας και ιδιαίτερα της τοπικής κοινότητας Στενής και της παραλίας Χιλιαδούς, καθώς επίσης και της ιστορικής ανάδειξης του Δήμου μας, με αφορμή την Αναπαράσταση της ¨Μάχης των Βρυσακίων¨.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.