ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ

Στις 22-23/7 πραγματοποιήθηκε, η “Αναπαράσταση της Μάχης των Βρυσακίων” μία από τις ενδοξότερες νικηφόρες μάχες της Επανάστασης με αρχηγό τον Ηρωικό οπλαρχηγό Αγγελή Γοβιό, πρωτοπαλίκαρο του Οδυσσέα Ανδρούτσου και πρωτεργάτη της Επανάστασης στην Εύβοια.

Η Αναπαράσταση έγινε ακριβώς στο σημείο που διεξήχθη η Μάχη και με αυτόν τον τρόπο αναδείξαμε την λαμπρή ιστορία του τόπου μας, ώστε να αφήσουμε παρακαταθήκη, για τις επόμενες γενιές.

Τους ήρωες ενσάρκωσαν, εθελοντές ηθοποιοί, παιδιά που αγαπούν βαθιά τον τόπο και την ιστορία του.

Έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο ¨Αγγελή Γοβιό¨ και πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους από όλο το Δήμο με την βοήθεια των οποίων δημιουργήθηκε και ένα εξαιρετικό Αφηγηματικό- Ιστορικό Ντοκιμαντέρ ¨ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ ¨ που δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές.

 

Related articles

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ.

Με απόλυτη επιτυχία , πλήθος κόσμου και παρουσία πολλών επισήμων, ολοκληρώθηκε το διήμερο της Αναπαράστασης της Μάχης των Βρυσακίων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ <<Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΒΡΥΣΑΚΙΩΝ>>.

Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και σας ενημερώνει για την πρώτη προβολή του Αφηγηματικού–Ιστορικού Ντοκιμαντέρ, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 7 μ.μ.  στο αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ Ευρίπου Ψαχνών. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: Ντοκιμαντέρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.